Wspieramy rozwój młodych talentów i poszukujemy nowych mistrzów kuchni! W tym roku zostaliśmy współorganizatorem I edycji mazowieckiego konkursu „Kuchnia polska z pomysłem”.
Konkurs skierowany jest do uczniów szkół ponadgimnazjalnych i ponadpodstawowych kształcących się w zawodach technik żywienia i usług gastronomicznych oraz kucharz.
19 marca w Zespole Szkół Gastronomiczno-Hotelarskich odbędzie się finał konkursu. Pomysłodawcą jego organizacji jest Paweł Biskupski – Szef Kuchni SATORIA Group SA i Szef Kuchni Best Western Hotel Felix.
Głównymi celami konkursu „Kuchnia polska z pomysłem” jest:
Jesteśmy dumni że autorem idei tak wspaniałego konkursu jest Paweł Biskupski oraz w pełni wspieramy jego działania.
Zapraszamy do śledzenia informacji o wydarzeniu na fan page konkursu na Facebooku: Kuchnia polska z pomysłem – konkurs kulinarny
Copyright © 2017 SATORIA Group SA. All rights reserved.