2020-02-17

Finał konkursu „Kuchnia polska z pomysłem” już 19 marca

 

Z przyjemnością informujemy, że zakończył się I etap konkursu „Kuchnia polska z pomysłem”.

Do konkursu zakwalifikowało się 9 najlepszych zespołów, które 19 marca zawalczą w finale konkursu, którego wspólnie z Zespołem Szkół Gastronomiczno-Hotelarskich oraz Aviko B.V jesteśmy organizatorem.

 

Zakwalifikowane zespoły to:

  • Zespół Szkół Powiatowych im. mjra Henryka Sucharskiego w Przasnyszu
  • Zespół Szkół Spożywczo-Gastronomicznych w Warszawie
  • Zespół Szkół Zawodowych nr 4 im. Adama Chętnika w Ostrołęce
  • Zespół Szkół im. Michała Konarskiego w Warszawie
  • Zespół Szkół Ponadpodstawowych Generała Władysława Sikorskiego w Pomiechówku
  • Zespół Szkół Gastronomiczno-Hotelarskich w Warszawie
  • Zespół Szkół nr 2 im. Tadeusza Kościuszki w Garwolinie
  • Zespół Szkół nr 1 w Grodzisku Mazowieckim
  • Zespół Szkół nr 2 im. Adama Mickiewicza w Ciechanowie.

 

Wszystkim drużynom gratulujemy i życzymy sukcesów w dniu finałowej rozgrywki. Wielki dzień już 19 marca!

Zapraszamy do udziału w wydarzeniu, więcej szczegółów na www.facebook.com/events/2574087612873456/

Copyright © 2017 SATORIA Group SA. All rights reserved.