2024-03-21

Kucharz Anton Tkach z o3Eat & Bar triumfuje w konkursie Złoty Karczoch 2024

 

Z przyjemnością informujemy, że Kucharz Anton Tkach z naszego o3Eat & Bar mieszczącego się w o3Hotel, został uhonorowany pierwszym miejscem w prestiżowym konkursie Złoty Karczoch 2024!

Konkurs ten, zorganizowany przez Gastrotargi SMAKKi 2024 oraz Katarzynę Gubałę, ma na celu wyróżnienie restauracji i kucharzy, którzy wykazują się wyjątkową wrażliwością na smaki oraz umiejętnością tworzenia wyśmienitych dań wegańskich. To wydarzenie promuje kuchnię roślinną oraz zwraca uwagę na rosnące zainteresowanie zdrowym odżywianiem.

Konkurs Złoty Karczoch to doskonała okazja dla profesjonalistów kulinarnych, aby podzielić się swoją pasją i innowacyjnym podejściem do kuchni wegańskiej z całą branżą HoReCa. Anton Tkach, zdobywając pierwsze miejsce, udowodnił, że jego talent i zaangażowanie są godne najwyższej pochwały. Gratulujemy jemu i całemu zespołowi o3Eat & Bar za to zaszczytne wyróżnienie!

 

Copyright © 2017 SATORIA Group SA. All rights reserved.