Archiwum Newslettera:
Przedstawiamy postacie z rodziny Satorii, które opowiadają nam o swojej pracy, radościach, pasjach życiowych i ukrytych marzeniach.
Dla wielu z nas wykonywany zawód to zadowolenie, spełnienie i jednocześnie realizacja planu do, którego dążyliśmy przez wiele lat. Każdy ma ukryty talent, który przegapił, porzucił albo zaniedbał. Bo zabrakło odwagi, bo inaczej potoczyło się życie. A gdyby wszystko było jeszcze możliwe…
Paweł Biskupski- Szef Kuchni Restauracji w Best Western Hotel Felix
W przypadku Szefa nie możemy powiedzieć, że być może prowadziłby kancelarię prawniczą, zostałby strażakiem czy księgowym. Jaka jest prawdziwa miłość Pawła Biskupskiego? Kuchnia?
Tak, oczywiście, że gotowanie to największa frajda i radość!- mówi Paweł Biskupski, Szef Kuchni w BW Hotel Felix
Ostatnia propozycja dania, które wprowadził Paweł do nowej wkładki jesiennej robi wrażenie na wszystkich, którzy mają okazję posmakować tego specjału. Szef kuchni w ramach uznania zespołu został nagrodzony swoistym kulinarnym Oscarem.
Czekamy na więcej takich statuetek od kapituły zespołu BW Hotel Felix! 😉
Tatar z matiasa bałtyckiego podwędzanego herbatą.
Copyright © 2017 SATORIA Group SA. All rights reserved.