Począwszy od 12 grudnia 2018 na fanpage’u FB hotelu Felix nasz Szef Kuchni Paweł Biskupski ze swoimi zastępcami Piotrem Wielgo i Jarkiem Ciołkiem codziennie prezentują przepisy na dania wigilijne wraz z filmikami instruktażowymi. Dań mamy tradycyjnie aż 12. Zapraszamy do oglądania i naśladowania!
W grudniu ponownie gościliśmy w naszym hotelu dzieci z domów dziecka wraz z opiekunami.Czytaj więcej
Zespół Hotelu Portos we współpracy ze Świętym Mikołajem, przygotował dla wszystkich Gości spędzających Mikołajkową noc w Portosie wyjątkową niespodziankę. Czytaj więcej
Prace remontowe w Start Hotel Atos** przebiegają zgodnie z harmonogramem. Aktualnie trwa wyburzanie ścianek działowych, montowanie instalacji pod klimatyzację oraz wymiana elektryki.
5 grudnia w Promenadzie zapanował świąteczny klimat, Czytaj więcej
W ostatnim czasie w lobby Hotelu Best Western Plus Kraków Old Town pojawiły się nie tylko ozdoby świąteczne, ale także kilka elementów dekoracyjnych, które na stałe będą cieszyły oko naszych gości. Czytaj więcej
W listopadzie ruszył konkurs ‘Hotel z Pomysłem’. Ideą Konkursu jest przedstawianie ciekawych rozwiązań architektonicznych, pomysłów o dużych walorach estetycznych oraz promowanie inicjatyw łączących najnowsze trendy z zakresu designu. Czytaj więcej
W listopadzie w hotelu odbyło się szkolenie „Dobry Personel” organizowane przez Gdańsk Convention Bureau.Czytaj więcej
W imieniu wszystkich krakowskich hoteli Dyrektor Hotelu Kossak pojechała do Domu Małego Dziecka im. Jana Brzechwy, aby obdarować tamtejsze dzieciaki na Święta.Czytaj więcej
W ramach grupy hotelowej Krakow Network przekazaliśmy za rzecz Krakowskiego Towarzystwa Opieki nad Zwierzętami Czytaj więcej
Restauracje Galicya i MidTown wzięły udział w największych małopolskich Targach Ślubnych zorganizowanych w Centrum Targowym Chemobudowa Kraków. Swoją ofertę weselną prezentowali na wspólnym stoisku.Czytaj więcej
Korzystając z okazji…:)Czytaj więcej
Sanatorium Uzdrowiskowe w Augustowe w dniach 8 i 15 grudnia 2018 r. zorganizowało wyjątkowy kiermasz świąteczny, podczas którego mogli zaprezentować się producenci wyrobów kuchni regionalnej oraz osoby wykonujące produkty typu hand made.Czytaj więcej
Archiwum Newslettera:
- newsletter-wiosna-2022
- newsletter-jesień-2021
- newsletter-07-2021
- newsletter-04-2021
- newsletter-początek 2021
- mini newsletter 2020
- newsletter-12-2020
- newsletter-09-2020
- newsletter-05-2020
- newsletter-01-2020
- newsletter-11-2019
- newsletter-10-2019
- newsletter-09-2019
- newsletter-06-2019
- newsletter-05-2019
- newsletter-04-2019
- newsletter-03-2019
- newsletter-02-2019
- newsletter-01-2019
- newsletter-12-2018
- newsletter-10-11-2018
- Newsletter 09/2018
- Newsletter 08/2018
- Newsletter 06/2018
- Newsletter 05/2018
- Newsletter 04/2018
- Newsletter 03/2018
- Newsletter 02/2018
- Newsletter 01/2018
- Newsletter Świąteczny
- Newsletter 07-08/ 2017