WARSZTATY GASTRONOMICZNE BONDUELLE- Już wkrótce!

Już wkrótce weźmiemy udział w specjalnych warsztatach gastronomicznych organizowanych przez firmę Bonduelle w Studio FoodLab na warszawskim Służewcu.

Kucharz prowadzący: Jurek Sobieniak

Jurek Sobieniak jest współautorem projektu modernizacji restauracji wagonowych spółki Wars na terenie Polski. Przez 2 lata był twarzą tej największej polskiej firmy gastronomicznej. Był szefem kuchni warszawskiej restauracji Endorfina w Pałacu Zamojskich, w której podejmował głowy państw, miedzy innymi księcia Norwegii, ambasadorów i znanych polityków. Organizował jedną z największych imprez francuskich w Polsce – Święto Bastylii. Od ponad trzech lat związany jest z TVP2 i programem śniadaniowym „Pytanie na Śniadanie”.

Jest szefem kuchni i technologiem żywienia, doradza w prowadzeniu punktów gastronomicznych (stołówki).

 

Copyright © 2017 SATORIA Group SA. All rights reserved.