Warsztaty cukiernicze pracowników BW Felix

Pracownicy hoteli brali udział w warsztatach zorganizowanych przez firmę Zeelandia, które prowadzone były przez Piotra Krysiaka, a ich organizatorem był Krzysztof Klim.

Warsztaty były dwu dniowe  i bardzo pracowite, odbyły się w studiu Primulatora w Łomiankach. Temat szkolenia to desery w nowoczesnej formie. Prowadzący cukiernik-pasjonat wywarł na pracownikach duże wrażenie swoim  doświadczeniem i łatwością przekazywania wiedzy.
Pierwszego dnia szykowane były podstawy deserów które wymagają skupienia, uwagi  i bywają zaskakujące jak np. ciastka herbaciane.
Natomiast drugiego dnia zespół Satorii Group zajął się wykańczaniem i dekorowaniem.

Po szkoleniu w  głowach Szefów Kuchni i ich zespołów pojawiło się wiele pomysłów, które będą wykorzystywane w naszych hotelach.

dav
dav
sdr

Copyright © 2017 SATORIA Group SA. All rights reserved.