Archiwum Newslettera:
Pracownicy hoteli brali udział w warsztatach zorganizowanych przez firmę Zeelandia, które prowadzone były przez Piotra Krysiaka, a ich organizatorem był Krzysztof Klim.
Warsztaty były dwu dniowe i bardzo pracowite, odbyły się w studiu Primulatora w Łomiankach. Temat szkolenia to desery w nowoczesnej formie. Prowadzący cukiernik-pasjonat wywarł na pracownikach duże wrażenie swoim doświadczeniem i łatwością przekazywania wiedzy.
Pierwszego dnia szykowane były podstawy deserów które wymagają skupienia, uwagi i bywają zaskakujące jak np. ciastka herbaciane.
Natomiast drugiego dnia zespół Satorii Group zajął się wykańczaniem i dekorowaniem.
Po szkoleniu w głowach Szefów Kuchni i ich zespołów pojawiło się wiele pomysłów, które będą wykorzystywane w naszych hotelach.
Copyright © 2017 SATORIA Group SA. All rights reserved.