Kucharze Felixa w finale XIV Mistrzostw Polski w Podawaniu Baraniny

Gratulujemy Piotrowi Wielgo oraz Jarosławowi Ciołkowi za dostanie się do finału XIV Mistrzostw Polski w Podawaniu Baraniny.

Znamy już zawodników, którzy wezmą udział w kolejnej edycji Mistrzostw Polski w Podawaniu Baraniny. Konkurs nominowany do Kulinarnego Pucharu Polski odbędzie się już 10 sierpnia 2019 roku w Ustroniu.

W konkursie udział weźmie dziewięć 2-osobowych zespołów kucharskich – szef i kucharz pomocniczy.

Lista drużyn, które zakwalifikowały się do XIV Mistrzostw Polski w Podawaniu Baraniny:

– Piotr Wielgo i Jarosław Ciołek – Best Western Hotel Felix w Warszawie

– Marta Podgórska i Agnieszka Osipowicz – Hotel Notera w Chojnicach

– Patryk Domachowski i Łukasz – Restauracja L’Entre Villes w Sopocie

– Kamil Tłuczek i  Piotr Kuzdro – Grand Hotel Boutique w Rzeszowie

– Dawid Kanior i Kazper Sproski – Restauracja Pastamore w Bielsku-Białej

– Kamil Kempa i Tomasz Ochocki – Restauracja Cucina Team w Poznaniu

– Dawid Jędrzejczyk i Tobiasz Nowak – Art. Hotel we Wrocławiu

– Mariusz Bobek i Kamil Wójtowicz – Restauracja Amarylis w Krakowie

– Kajetan Buszewicz i Mikołaj Przybysz – Restauracja Domu Kitchen Friends w Poznaniu

Copyright © 2017 SATORIA Group SA. All rights reserved.