Archiwum Newslettera:
Gratulujemy Piotrowi Wielgo oraz Jarosławowi Ciołkowi za dostanie się do finału XIV Mistrzostw Polski w Podawaniu Baraniny.
Znamy już zawodników, którzy wezmą udział w kolejnej edycji Mistrzostw Polski w Podawaniu Baraniny. Konkurs nominowany do Kulinarnego Pucharu Polski odbędzie się już 10 sierpnia 2019 roku w Ustroniu.
W konkursie udział weźmie dziewięć 2-osobowych zespołów kucharskich – szef i kucharz pomocniczy.
Lista drużyn, które zakwalifikowały się do XIV Mistrzostw Polski w Podawaniu Baraniny:
– Piotr Wielgo i Jarosław Ciołek – Best Western Hotel Felix w Warszawie
– Marta Podgórska i Agnieszka Osipowicz – Hotel Notera w Chojnicach
– Patryk Domachowski i Łukasz – Restauracja L’Entre Villes w Sopocie
– Kamil Tłuczek i Piotr Kuzdro – Grand Hotel Boutique w Rzeszowie
– Dawid Kanior i Kazper Sproski – Restauracja Pastamore w Bielsku-Białej
– Kamil Kempa i Tomasz Ochocki – Restauracja Cucina Team w Poznaniu
– Dawid Jędrzejczyk i Tobiasz Nowak – Art. Hotel we Wrocławiu
– Mariusz Bobek i Kamil Wójtowicz – Restauracja Amarylis w Krakowie
– Kajetan Buszewicz i Mikołaj Przybysz – Restauracja Domu Kitchen Friends w Poznaniu
Copyright © 2017 SATORIA Group SA. All rights reserved.