Czas na Rybę

 

Wróciliśmy z konkursu i przesyłam wam kilka fotek z imprezy, niestety nie udało nam się zająć podium ale wracamy z nowym doświadczeniem i wiedzą.

Piotr dziękuje serdecznie za zaproszenie, a zarazem za zaufanie i odwagę, że na 2 dni przed konkursem odważyłeś się zaryzykować i mimo absencji Jarka polecieć na totalnym spontanie z nowym kompanem na konkurs. Jak się okazało na miejscu w jury zasiadała sama śmietanka.

Startowaliśmy z „najlepszej” pozycji jaka jest możliwa 😉 – 1,  jednak nie daliśmy się i zrobiliśmy to co do nas należało i tak jak zaplanowaliśmy.

Zabrakło nam do podium niewiele, a na to niewiele w głównej mierze składa się  trening, trening i jeszcze raz trening.

Cieszymy się, że mogliśmy w szerszym gronie gastronomicznym pokazać, że Hotel Felix i O3 Hotel potrafią walczyć i stworzyć dobry zespół.

Mam nadzieję, że za rok na 5 edycji konkursu Czas na Rybę uda nam się złowić podium.

 

 

Copyright © 2017 SATORIA Group SA. All rights reserved.